>Postcard killers

>Postcard killers av Liza Marklund och James Patterson :

Tja, vad säger man om detta samarbete? Båda skriver bestsellers var för sig i sina respektive länder men samarbetet blev dock en flopp enligt min mening. Boken började rörigt, jag fattade inte vem som var vem och fick börja om flera gånger. Stor stil med lite text på varje sida underlättade dock för mig som nyligen är starropererad på båda ögonen och inte orkar läsa så många sidor åt gången just nu – denna var dock ett undantag på grund av den stora stilen och jag sträckläste den på två kvällar! Språket var inte särskilt bra och jag tyckte också att mordmetoden var väldigt blodig.
Fast lite underhållande var den ju trots allt stundtals!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − femton =