>Saknaden efter Hagbard

> Min hjälte Hagbard är sedan ett par veckor avliden i Göteborgs-Posten, det vill säga serien har ersatts med en annan om medelåldern plus – inte på långa vägar så rolig som Hagbard. Min hjälte sedan trettio år tillbaka då min dåvarande pojkvän tecknade två stora ark med Hagbard med lustiga kommentarer som jag hängde på väggen i mitt studentrum.

Min morgon började alltid med Hagbard och ett leende till morgonkaffet. Det blev en ritual, en tradition som jag nu saknar väldigt mycket.
Vad skall man göra nu när Hagbard är borta?
Skriva protestlista och samla namn? Insändare i Göteborgs-Posten? Undrar om det verkligen hjälper, redaktionen tycker han blivit mossig. Vadå mossig, Hagbard är ju kult!

Om du som jag är en stor Hagbard-supporter och saknar honom, skriv en kommentar så kan vi förenas i en protest att vi vill ha honom tillbaka!

Det här inlägget postades i Hagbard. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till >Saknaden efter Hagbard

 1. Anonymous skriver:

  >Jag förstår din stora saknad efter en god vän!
  Dessutom kan jag bistå med en lösning på problemet:
  Byt bort din mossiga storstadsblaska
  mot en liten pigg avisa från vischan,
  Värmlands Folkblad. Där lever Hagbard vidare!

 2. Anonymous skriver:

  >Hej, Inger! Jag instämmer – Hagbard måste tillbaka i GP. Jag föreslår att vi samlas utanför redaktionen och höjer våra röster. Någon gång fram på vårkanten, nu är det för mycket snö, och det är tveksamt om det går några spårvagnar. Vi kanske ses. Hälsningar från Anonym.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =