>Deckarkursens bakåtsträvande … eller?

>Nja, bakåtsträvande är nog inte rätt ord, men framåt går det är i alla fall inte. Hjärntrollen har gått amok och slåss om vilket uppslag som skall vinna! När jag så äntligen tror att yes! nu har jag fått en kanonidé, då poppar plötsligt ett annat hjärntroll fram och manar på mig, nej, så här skall det vara!

Hjälp, vad gör jag? Hur skall jag någonsin komma igång? Det lär väl bli som det brukar, timmarna innan deadline, det vill säga 1 maj – risken finns ju att vi får förlängd deadline och då är nog hoppet kört (en blandning av ”loppet är kört” och ”hoppet är ute”).

Jag är en lugn och fridfull människa som inte vill bråka, men vad gör man när femtioelva hjärntroll slåss om ”bästa idén”?

Goda råd mottages tacksamt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − ett =