>Deckarkursens bakåtsträvande … eller?

>Nja, bakåtsträvande är nog inte rätt ord, men framåt går det är i alla fall inte. Hjärntrollen har gått amok och slåss om vilket uppslag som skall vinna! När jag så äntligen tror att yes! nu har jag fått en kanonidé, då poppar plötsligt ett annat hjärntroll fram och manar på mig, nej, så här skall det vara!

Hjälp, vad gör jag? Hur skall jag någonsin komma igång? Det lär väl bli som det brukar, timmarna innan deadline, det vill säga 1 maj – risken finns ju att vi får förlängd deadline och då är nog hoppet kört (en blandning av ”loppet är kört” och ”hoppet är ute”).

Jag är en lugn och fridfull människa som inte vill bråka, men vad gör man när femtioelva hjärntroll slåss om ”bästa idén”?

Goda råd mottages tacksamt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till >Deckarkursens bakåtsträvande … eller?

  1. Anonymous skriver:

    >Hej. Jag förstår så väl att det inte är så bra att ha för många "hjärntroll" som bråkar. Det enda råd jag kan ge dig är att skriva på flera uppslag samtidigt. Lägg upp flera dokument i datorn – Novell 1, Novell 2 osv., eller ge dem något snärtigt arbetnamn. Efter någon månad ser du kanske vilket uppslag som håller. En vän.

  2. Inger skriver:

    >Tack min vän, det verkar vara ett klokt och bra råd.

  3. Anonymous skriver:

    >Hej, Inger. Du har inte skrivit något sedan i måndags. Har hjärntrollen ätit upp dig, eller skriver du ivrigt på deckaren om nätterna? Vi är många som med spänning väntar på att få höra hur det går för dig. Skriv på, låt storyn komma, gå inte tillbaka och ändra. Då blir man deppad över alla småfel man alltid gör. De kan ändras senare. Om man ska bli författare måste man ha gott sittfläsk, och så ska man tåla ensamheten, nästan tycka om den. Lycka till! önskar dig Unnamed.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × ett =