>Alaska – vildmark och äventyr

>


FOTO: Inger Duberg

Alaska – landet där drömmen om guld fanns- och fortfarande finns. Oförstörd natur och vilda djur. Älgarna är en part av din vardag här. Då då uppenbarar sig en grizzlybjörn eller svart björn. Piggsvin, rödhakar, örnar, rävar… djurlivet är rikt.
Dock finns här kontraster. Du klarar dig inte utan bil, måste ta bilen vart du än ska. De allmänna kommunikationerna är inte de bästa. Återvinning är fortfarande något nytt.
Men det är en otrolig upplevelse och äventyr att få vistas här. Naturscenerierna är helt fantastiska och du upplever hela tiden något nytt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till >Alaska – vildmark och äventyr

 1. Anonymous skriver:

  >Vilket härligt äventyr, Inger! Och vilka vackra bilder! Jag måste dock erkänna att jag hellre skulle möta ett piggsvin än en grizzlybjörn – åtminstone på nära håll… :O

  Kram, Simone

 2. Anonymous skriver:

  >Tack Simone, roligt att du tycker om mina bilder. Fast svårt aqtt misslyckas med sådan miljö! Och jo, de två grizzlybjörnarna var på avstånd – som tur var, och genom kikare. Och både piggsvinet , såg två gånger, och björnungen var jag inuti bilen!

 3. Susanne skriver:

  >Hej Inger, jag har nyss läst alla dina inlägg från Alaska. Kul att se bilderna också. Förstår att det var ett äventyr!
  (Och att man efter flera veckor blir lite anglifierad i språket – "Älgarna är en part av din vardag" ;-))

 4. Anonymous skriver:

  >Ja, jag blev lite anglifierad där, tänkte jag inte ens på. Men Alaska var ett stort äventyr och jag är så glad över att ha fått uppleva så mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =