Polis – ny Harry Hole-thriller av Jo Nesbö

Oj, vilken gastkramare! Den tionde boken om Harry Hole – vi vet inte om han lever eller inte sedan förra boken. Drygt 600 sidors anspänning för att se hur hela storyn utvecklar sig och jag kunde inte släppa taget innan jag kom till slutet!

En polisman i Oslo hittas mördad, på samma plats och vid samma datum där han många år tidigare utrett ett mord, är det en slump? Samma sak händer två andra poliser.Inget av de gamla brotten har någonsin blivit uppklarade.
Inga spår finns och polisen saknar sin bäste utredare. Och vem är mannen som ligger svårt skadad i koma på sjukhuset i en välbevakad sjukhussal. Ingen får veta hans namn.

Jo Nesbö är en mycket bra författare. Han började sitt yrkesliv som börsmäklare men sadlade om till musiker och författare. Att han sedan också hinner med att skriva roliga barnböcker är ett extra plus – läs också hans fyra böcker om Doktor Proktor!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 7 =