Väster om Vinga – ny bok av Viveca Lärn

Åter igen får vi träffa vännerna som huserar runt Heden i Göteborg. Efter en dramatisk safari i Afrika på hösten är det nu vår i Göteborg. De gamla tobakshandlarna Åke och Holger är osams och Holger flyttar hemifrån. Högstadieläraren Margareta har tillbringat en tid hos sin far i Frankrike efter sin mammas tid och när hon kommer hem igen till sin man Axel, är han helt förändrad. Margareta börjar på akvarellkurs och blir kär i läraren, som plalnerar en kursresa till Skagen.
Samantha väntar barn med sin man Roger, Göteborgs rikaste man.
Miljöerna är kända för en göteborgare och underhållningsfaktorn hög när man läser om grannarna i hyreshuset vid Heden.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 3 =