Studerande i Tallinn

Jaha, så var man här igen då – denna gång för en ny språkkurs i estniska. För andra gången! Ja, det är väl ingen nyhet att estniska är ett mycket svårt språk? Samma lärare som för två år sedan: Men du är väl ingen nybörjare? Jo, det är jag. Fortfarande.
Vi är åtta tappra elever från Holland, Tyskland, Canada,Island England och jag från Sverige. Alla har olika skäl för sina studier.
Läroboken är bara på estniska. Vår vän i gruppen från Holland undrade varför boken inte har engelsk ordlista/ förklaringar? Ja, det kan man ju fråga sig. Det finns en bra engelsk lärobok som dock är omöjlig att hitta – förutom på biblioteket. Kan det ha att göra med att textförfattaren troligen var spion?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + tjugo =