Fairport´s Cropredy Convention

Fairport´s Cropredy Convention
Fairport´s Cropredy Convention

Den här sidan är för alla oss som gillar det brittiska folkrockbandet Fairport Convention som funnits ända sedan 1967. Varje år arrangerar bandet själva en egen musikfestival i den lilla byn Cropredy, Oxfordshire under tre dagar i augusti. Cropredy har vanligtvis cirka 750 invånare men under Englands familjevänligaste festival, ökas invånarantalet till 20 000 glada besökare! Här kommer du att få läsa om Fairport Convention, intervjuer med bandet men även med gäster på festivalen.

Du kan också läsa mer om Fairport Convention på deras egen hemsida:

www.fairportconvention.com

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × ett =